Navigatie overslaan

Renishaw nieuws

Het laatste bedrijfs- en productnieuws van Renishaw

 • Renishaw op de Technishow 2018: Dé vakbeurs in de productietechnologie

  Technishow 2018 exhibition logo Renishaw heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het opsporen, aanpakken en beheersen van afwijkingen in productie-activiteiten.

 • Precisiebeurs 2017: precisietechnologie midden in de Brainportregio

  Precisiebeurs 2017 exhibition logo Op 15 en 16 november 2017 vindt midden in de Brainportregio de 17e editie plaats van de Precisiebeurs: een uniek, internationaal en interdisciplinair kennis- en netwerkplatform op het gebied van precisietechnologie. De Precisiebeurs is dan ook het jaarlijkse evenement voor iedereen die zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van hightech componenten, modules en systemen. Renishaw is ook dit jaar met haar uitgebreide Encoderprogramma vertegenwoordigd.

 • Bezoek Renishaw op de Metavak 2017

  Metavak logo 2017 De Evenementenhal in Gorinchem is op 31 oktober, 1 & 2 november 2017 a.s. hét Trefpunt van fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van metaalbewerkingsmachines, -gereedschappen, industriële automatisering en meet- en regeltechnieken. Tijdens de beurs worden oplossingen getoond, waar de hedendaagse metaalproductie om vraagt. Als producent en leverancier, gespecialiseerd in onder andere precisiemeting en procescontrole, kan Renishaw hier niet ontbreken.

 • Tijd maken voor Holthinrichs Watches

  Holthinrichs Watches ‘Ornament 1’ watch on sketch book Michiel Holthinrichs, de oprichter van Holthinrichs Watches, werkt samen met een Renishaw additive manufacturing solutions centre om kennis op te bouwen over het potentieel van additief produceren (AM) in metaal en om het productieproces van zijn exclusieve horloges met beperkte oplage te versnellen.

 • Race voor innovatie: Additieve productie en positieterugkoppeling voor Land Rover BAR raceboot

  The Land Rover BAR R1 at speed in Bermuda Renishaw is lid van de technische innovatiegroep van Land Rover BAR en levert daarin expertise op het gebied van positieterugkoppeling en additief produceren. Ontdek wat er werd bereikt in de race voor innovatie.

Aanmelden voor nieuwsberichten

 

Contactpersoon voor de media

Chris Pockett
Hoofd communicatie
Tel: +44 1453 524133

Nieuwsberichten per categorie