Navigatie overslaan

Raman spectroscopie

Renishaw is een erkend leider in Raman spectroscopie. Een team van ruim 100 wetenschappers en technici is gespecialiseerd in de productie van geheel configureerbare Raman systemen.

LiveTrack™: focusvolgtechnologie

Door de focus vast te houden met LiveTrack, beschikbaar op de inVia Qontor, wordt het gemakkelijk om monsters met een ongelijk, gebogen of ruw oppervlak te bestuderen. De focus wordt automatisch real-time vastgehouden tijdens het gegevens verzamelen en het video kijken met wit licht.

Ontdek meer over LiveTrack

Ondersteuning, training en meer informatie

Wat uw Raman analysevraag ook is, de Renishaw teams van wetenschappers en technici geven u deskundig advies en technische ondersteuning voor uw product en uw toepassing.

De beste oplossing voor Raman spectroscopie.

Onze systemen bieden flexibiliteit en prestaties van het hoogste niveau. Klanten in een uiteenlopende reeks van toepassingen en sectoren verspreid over de wereld vertrouwen op onze kwalitatief uiterst hoogwaardige informatie.

De divisie Spectroscopieproducten is onderdeel van het wereldwijde bedrijf Renishaw, dat in 1973 werd opgericht en gefundeerd is op superieure techniek.

Een solide investering voor de lange termijn.

Wanneer u producten van Renishaw kiest, kunt u ervan uitgaan dat u een uitstekende investering doet. Uw Raman systeem is gemakkelijk in het gebruik en voorziet u van herhaalbare betrouwbare gegevens, zelfs bij monsters die een uitdaging vormen. En dat blijft het heel lang doen.